Az RTL Klub a vártnál jóval hamarabb, már tavaly ősszel elkezdte vetíteni A mi kis falunk harmadik évadát. A nagy sikerű falus sorozatból 2018 szeptemberében öt epizód került képernyőre, mintegy ízelítőként az új szezonból. A folytatásra a rajongóknak egészen idén márciusig kellett várniuk, azonban megérte türelmesnek lenni, mivel a korábbi 8-hoz képest több, 12 rész került adásba 2019 első felében. Az összesen 17 epizódból álló harmadik évfolyam azonban ma, június 8-án este véget ér.

A szokott időben, 20 órakor kezdődő rész a Fészekrakók címet viseli. Az epizódban egy fiatal pár, Viki (Törőcsik Franciska) és Zsolt (Fehér Tibor) költözik Pajkaszegre, éppen akkor, amikor a falu férfiai a Pajkarét elleni meccsre készülnek. Eközben Erika és Teca vadul küzd Viki kegyeiért, a pap pedig azért, hogy valahogy elhessegesse az apja által olvasott horoszkópban előre megjósolt asszonyi kísértést. De ami végképp felrázza a falusiakat, hogy Viki felveti, ezúttal szakítva a hagyományokkal, ne a férfiak, hanem a nők küzdjenek meg egymással a focipályán.

A mi kis falunk harmadik évada ugyan június 8-án este véget ér, a sorozat koránt sem fejeződik be. A színészek már javában dolgoznak a negyedik szezonon, azt azonban még nem tudni, mikor kerülnek majd képernyőre az új epizódok. A tévézők azonban nyáron sem maradnak pajkaszegi kalandok nélkül, ugyanis az RTL Klub június 13-tól, csütörtök esténként dupla részekkel megismétli A mi kis falunkat.

Nádai Anikó (fotó: RTL Klub)

A sorozat szezonfináléja után 21 órakor indul az RTL Klubon a Házasodna a Gazda új évadának első adása. A hét év szünet után visszatérő produkcióban ezúttal két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet. Megismerhetjük a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik mesélnek magukról, az életükről, és arról, milyen társat képzelnek el maguk mellé. A bemutató adás után már lehet is jelentkezni ezen a linken ebbe a nem tipikus társkereső műsorba. A Házasodna a Gazda új évadának folytatása Nádai Anikó vezetésével vélhetően ősszel kerül majd képernyőre.

Kiemelt kép: RTL Klub