A VIASAT3-on múlt héten, július elsején indult az új nyári kínálat, melynek része lett két kórházas sorozat is. Hétköznap esténként 7 órától a New Amsterdam ismétlése, 8 órától pedig a vadonatúj orvosos dráma, az Éjszakai műszak került adásba. A csatornát üzemeltető Sony Pictures Television azonban ma késő délután műsorváltozást jelentett be, amely július 8-tól, azaz ma estétől érvénybe lép.

A csatorna visszahozza a pár hete nagy sikerrel vetített Észbontók című vetélkedő korábbi adásait. A műsorváltozás oka a nézettség lehet, ugyanis mind a New Amsterdam, mind az Éjszakai műszak gyengén teljesített (18-49-ben 1% körüli, de inkább ez alatti eredmény), miközben a Kovács Áron vezette kvízshow június végén 2-3%-ot is produkált. Az Észbontók mindezt a jó eredményt ráadásul abban a sávban érte el, amelyben a Bezár a bazár! is fut a TV2-n.

Kovács Áron, az Észbontók műsorvezetője (fotó: VIASAT3)

Július 8-tól a VIASAT3-on a New Amsterdam helyén hétköznap 19 órától Az újonc című rendőrös sorozat kerül újra képernyőre, 20 órától (majd július 15-től 19:45-től) pedig az Észbontók lesz adásban egész nyáron.