A TV2 május közepén kezdte vetíteni a Fahriye Evcen és Burak Özcivit főszereplésével készült Madárka című kosztümös, történelmi drámasorozat epizódjait. A történet alapját a népszerű török író, Resat Nuri Güntekin azonos címmel megjelent regénye adta, és bár minden lehetősége megvolt a sikerre, a széria hazájában mégsem hozott jó nézettséget, a csatorna ezért idő előtt befejezte, így lezáratlan maradt.

A sorozat azonban nem csak Törökországban, hanem idehaza sem hozott jó nézőszámot, emiatt is döntöttek úgy a TV2-nél, hogy július végétől kezdve napi kettő részt tűznek belőle képernyőre. Ennek eredményeként a Madárka jóval hamarabb befejeződik, mint azt elsőre sejthettük. A sorozat utolsó előtti része augusztus 9-én, ma 15:40-kor kerül képernyőre, és rögtön utána, 16 óra 45 perctől a befejező 72. epizód lesz látható a TV2-n.

A záró részekben Feride ki akar békülni Kamran-nal, a férfi azonban bizonytalan. Neriman eközben hivatalos panaszt tesz Kamran ellen. Feride és Kamran végül az esküvő mellett döntenek, és már készülnek is a nagy napra. Neriman azonban megjelenik a ceremónián és mindent elront…

A Madárka helyén, augusztus 12-től minden hétköznap 16:45-kor egy vadonatúj török sorozat, az Anya lesz látható a TV2-n. A sorozatról és a magyar hangjairól minden információt megtalálhattok ide kattintva.

Kiemelt kép: TV2