Aki kedveli a Family Guy, a South Park, A Simpson család és az ehhez hasonló felnőtteknek szánt animációs sorozatokat, az bizonyára örülni fog a hírnek, hogy a hazánkban is régóta futó Amerikai fater szinkronosan is folytatódik, november 4-én debütál a Humor+-on a 15. évad. 

Ha esetleg valaki nem ismerné a sorozatot, a címszereplő egy CIA fegyverszakértő és egyben boldog családapa, Stan Smith, azonban ő csak egyetlen tagja a történet középpontjában álló flúgos famíliának, amelyben rajta kívül helyet kapott a kicsapongó énjét elnyomó felesége, a feminista jogokat tanuló 18 éves lánya, a mindig vesztes kamasz fia, egy az 51-es körzetből megszöktetett szarkasztikus földönkívüli és egy beszélő aranyhal. Ennyi különböző habitusú és tulajdonságú karakter együttélése, mindennapos kalandjai pedig remek humorforrást biztosítanak számunkra, ráadásul az Amerikai Egyesült Államok gyakori kiparodizálása hazai szemmel is abszolút érthető és megmosolyogtató. 

Az Amerikai fater 15. szezonja november 4-től, minden hétköznap 17:20-kor lesz látható a Humor+ csatornán, a magyar változatban pedig továbbra is olyan színészeket hallgathatunk, mint Kassai Károly, Pusztaszeri Kornél, Dögei Éva, Galbenisz Tomasz, Szvetlov Balázs és Markovics Tamás.