Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a tavasszal megrendezett Media Hungary nevű tévés konferencián jelentette be, hogy több új saját gyártású produkcióval is készülnek: új napi sorozat, gameshow és sportreality is érkezik a TV2 képernyőjére, valamint megújulva, tehetségkutatóként tér vissza a Sztárban sztár.

Az már korábban kiderült, hogy az új vetélkedő, a Kapd el, ha tudsz! műsorvezetője Stohl András lesz, valamint hogy Palik Lászlóra az Exatlon Hungary után újabb sportrealityt bíz a csatorna, ő lesz ugyanis a Fuss család, fuss! házigazdája. A realitybe négyfős családi csapatok jelentkezését várják, akiknek extrém sportfeladatokat kell majd végrehajtaniuk a 10 millió forintos fődíjért. A gameshow-ban párok játszanak majd, akik akkor is nyerhetnek, ha nem tudják a jó választ. A formátum különlegessége ugyanis abban áll, hogy nem csak jól kell válaszolni, hanem el is kell kapni a kérdések után leeső labdát. A Piramis után tehát ismét labdás műsort vezet majd Stohl András.

A Media1 most pedig kiszúrta, hogy már május közepe óta várják a versenyzőket mindkét produkcióra. A Kapd el, ha tudsz!-ba ezen a linken, míg a Fuss család, fuss!-ba ezen a linken keresztül lehet jelentkezni.

Kiemelt kép: Fotók: TV2