Idén április 30-án fejezte be hazai sugárzását a magyar FOX. A 2014-es indulását követően olyan premier sorozatokat láthatott a közönség magyar szinkronnal a csatornán mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, az Empire, a Wayward Pines, vagy Robin Williams utolsó tévés munkája, az Eszementek, de például A Simpson család legújabb évadai is a FOX-on kerültek képernyőre.

A legendás, közel 30 éve indult animációs széria legutóbbi, 29. szezonja 2017 novemberében debütált a FOX-on, ám a megszűnés miatt kénytelenek voltak megszakítani a vetítését. 2018. április 13-án este láthatta a közönség magyarul az “utolsó” részt, az évad 14. epizódját, ám még 7 rész nem került hazánkban adásba ebből az évfolyamból.

Több olvasói kérdést is kaptunk az ügyben, hogy melyik csatornán folytatódik majd magyar szinkronnal A Simpson család, és most jó hírrel szolgálhatunk a rajongóknak. A sorozat itthon még nem látott részei ugyanis a VIASAT6 műsorán kerülnek majd képernyőre – tudtuk meg kérdésünkre a csatorna sajtóosztályától.

A VIASAT6-on jelenleg A Simpson család 25. évada látható minden hétköznap kora este. Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor érkeznek a premier részek, de nem csak A Simpson család talál új otthonra a csatornán, mivel a korábban a FOX-on teljesen levetített Az Álmosvölgy legendája is bekerül ősztől a VIASAT6 kínálatába.