Az RTL Klub nézői 2012 nyarán találkozhattak először a külföldön már befutott párkereső műsor, a Házasodna a gazda hazai változatával, amelyben kétkezi munkát végző gazdák és gazdasszonyok keresték életük párját. A formátum azóta már két évadot is megért, és 2019 végén már lehetett is jelentkezni a harmadik etapra. Eredetileg még a nyár elején debütált volna az új szezon, azonban a koronavírus-járvány közbenjárásának “köszönhetően” őszre tolódott a műsor. 

Az RTL Magyarország közleménye alapján a Házasodna a gazda 3. évada október 19-én rajtol el az RTL Klubon és egy gazdasszony (Betti), valamint négy gazda (Peti, Szabolcs, Roland, Pisti) párkeresését követhetjük majd nyomon. Az eddigi évadokhoz képest azonban történt több változás is: egyrészt a show minden hétköznap este látható lesz, másrészt a gyors randik már nem külső helyszíneken fognak zajlani, hanem a gazdák saját otthonukban látják vendégségül a kiválasztottakat. A műsorvezető viszont ezúttal is Nádai Anikó lesz, aki igyekszik majd tanácsokkal ellátni a párkeresőket. 

Hogy ki mennyire jár sikerrel, az október 19-től, minden hétköznap 21:05-től derül ki. Ha valaki esetleg lemarad az egyes epizódokról, az az RTL Most+ platformon visszanézheti az adásokat. 

Kiemelt kép: A gazdák (Fotó: RTL Klub)