Április közepén elsőként számoltunk be arról, hogy hazánkban az RTL Magyarország szerezte meg a népszerű török színész, Kivanc Tatlitug legújabb sorozatának vetítési jogait. A három Oscar-díjat is nyert Ütközések című film alapján készített, 2018-ban elindult török széria magyar címét múlt héten hozta nyilvánosságra a médiavállalat azzal, hogy levetítették az első, kedvcsináló előzetest. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mikor is kezdik a sorozat hazai sugárzását.

Ma hivatalosan is kiderült, hogy a Megtörve június 10-én, hétfőn 19:35-kor dupla résszel indul az RTL Klubon, a folytatás során pedig minden hétköznap este egy epizód kerül majd képernyőre 19:55-től.

Jelenet a Megtörve című sorozatból (fotó: RTL Magyarország)

A Megtörve szinkronhangjairól lehullt a lepel tegnap, elsőként nálunk olvashattátok, hogy Kivanc Tatlitug-ot immáron negyedjére Makranczi Zalán szólaltatja meg. Elcin Sangunak Ruttkay Laura kölcsönzi hangját, a Végtelen szerelemből ismert Melisa Asli Pamukhoz ezúttal Dobó Enikőt választották, a Piszkos pénz, tiszta szerelem vezető gonosz figuráját alakító Erkan Can hangja pedig most Barbinek Péter lesz. A magyar változat teljes szereposztását ide kattintva böngészhetitek át.

A történetről röviden: Zeynep (Elcin Sangu) férje megszökik az országból, miután 10 millió euróval tartozik az alvilágnak. Veli (Onur Saylak), a főnök most Zeyneptől követeli a pénzt, és elrabolja a kislányát. Kadir (Kivanc Tatlitug), a vakmerő rendőrfelügyelő a szeme láttára veszíti el a családját, és már nincs miért élnie. Kerem (Alperen Duymaz), a nehéz sorsú fiatal fiú, épp kiszabadul a börtönből és máris belekeveredik egy rablásba, ráadásul önhibáján kívül leszúrja a váratlanul érkező fiatal ügyvédnőt, Cemrét (Melisa Asli Pamuk). A négy összetört szívű ember összekarambolozik egy kereszteződésben az éjszakai zuhogó esőben.

Magyarországon 2011 óta futnak nagy sikerrel a török sorozatok, a Megtörve lesz sorban a 28. újdonság.

Jasinka Ádám írása

Kiemelt kép: Jelenet a Megtörve című sorozatból (fotó: RTL Magyarország)