Újabb nagy előrelépést tett az HBO Magyarország annak érdekében, hogy az HBO GO használata még kényelmesebb legyen az előfizetők számára. A Netflix megoldásához hasonlóan ugyanis egy vadonatúj funkcióval bővítette a streaming szolgáltatásának androidos alkalmazását, amelynek köszönhetően egyes tartalmakat már akkor is megnézhetünk okostelefonunkról, ha nem szeretnénk vagy nincs lehetőségünk hozzá wifit/mobilnetet használni – írja a 24.hu.

Ahhoz, hogy a funkciót igénybe vehessük a készülékünknek legalább az Android 5 (Lollipop) operációs rendszerrel kell rendelkeznie és az alkalmazás legfrissebb, 5.8.1-es verziója szükséges hozzá, egyszerre pedig 25 filmet vagy sorozatepizódot tölthetünk le, amelyeket harminc napon belül el kell indítanunk, máskülönben automatikusan törlődnek. Azok se essenek kétségbe, akiknek nem androidos okostelefonjuk van, már készül iOS-re is a frissítés.

A Műsoron.hu információi szerint a HBO saját gyártású tartalmainak közel 100%-a támogatja az új funkciót, de a vásárolt műsorok között is bőven akadnak olyanok, amelyeknél élhetünk ezzel a hasznos opcióval.