Rengetegen jelezték a közösségi médiában, hogy szívesen megnéznének moziban is egyes nagyszabású, Netflix által gyártott filmet, ennek köszönhetően a streaming szolgáltató hazai képviselete úgy döntött, hogy tesznek egy próbát és lehetővé teszik, hogy a következő három filmjükre átmenetileg jegyet váltsunk. Később aztán visszakerülnek majd az online tartalmak közé.

A legelső a sorban a legendás rendező, Martin Scorsese (Taxisofőr, Nagymenők, Casino, New York bandái) legújabb filmje, a november 21-től elérhető Az ír (The Irishman), amely nem akármilyen stábbal meséli el, ahogyan egy bérgyilkos megpróbálja felidézni Jimmy Hoffa meggyilkolását és azt, hogy neki milyen szerepe volt benne. A szereplőgárdában olyan színészóriások kaptak helyet mint Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci és Harvey Keitel, ráadásul a legmodernebb digitális technológiáknak köszönhetően a visszaemlékezések érdekében fiatalítottak is néhol a színészeken, amely még különlegesebbé teszi az egyébként rendkívül hosszú, több mint 3 órás játékidejű krimit. 

Ezt követi november 29-től Noah Baumbach (Frances Ha) újdonsága, a Házassági történet (Marriage Story) Adam Driver (Paterson, Csuklyások: BlacKkKlansman, Star Wars: Az utolsó Jedik) és Scarlett Johansson (A nő, Bosszúállók, Páncélba zárt szellem) főszereplésével, amely egy érzelmes történetet mutat be két válófélben lévő emberről, az érzéseikről, a közös múltjukról. 

A harmadik, a Fernando Meirelles (Vakság, Az elszánt diplomata) által rendezett A két pápa (The Two Popes), amelyben két színészveterán, Anthony Hopkins (A bárányok hallgatnak, Hitchcock, Hannibal) és Jonathan Pryce (Trónok harca, A férfi mögött, Tabu) két egyházfőt alakítanak: a konzervatív Benedek és a liberális elveket valló Ferenc pápák az ő megformálásukban ütköztetik a látásmódjukat. A filmet december 13-tól láthatják az érdeklődők. 

Ti melyikre fogtok biztosan beülni a fenti három film közül?