Noha a hazai rajongók kicsit le vannak maradva a kanadaiakhoz képest, azonban ez hamarosan megváltozik, mivel a TV4 szeptember végétől műsorára tűzi a Murdoch nyomozó rejtélyei itthon még be nem mutatott, 11. évadát. A 18 részes szezon pedig napi szinten szórakoztatja majd a széria kedvelőit. 

A legelső epizódot Haza az ünnepekre címmel szeptember 26-án, 19:00 órakor sugározza a TV4, a folytatás pedig minden hétköznap este ugyanebben az időben lesz látható a csatornán. A Yannick Bisson főszereplésével készült közkedvelt sorozat nem akármilyen eseménnyel indít, a hivatalos leírás szerint a következő szituációval rajtol el a tizenegyedik évad: Murdoch nyomozó és Dr. Ogden Vancouverbe utazik, hogy meglátogassák Murdoch testvérét. A látogatás alatt egy régész gyilkosságával kapcsolatban nyomoznak, közben síelni készülnek barátnőikkel, de a kiruccanás veszélyesebb lehet a tervezettnél…

A sorozat szülőhazájában, Kanadában a napokban rajtolt el a 13. évad, tehát a magyar nézőknek a 11. után még egyet kell majd bepótolniuk, amelyet premierlehetőségként remélhetőleg szintén felkarol majd a TV4, elvégre még soha nem került korábban adásba Magyarországon.