Szeptember elsején indult a TV2-n a Sztárban Sztár című zenés showműsor újragondolt verziója, melyben nem ismert emberek bújnak az ismert emberek bőrébe, hanem civilek teszik magukat próbára ebben a formátumban. Az első adás meglepően gyenge nézettségi eredményeket ért el, ám a második válogatóra feléledt a tehetségkutatóvá változtatott show és azóta minden vasárnap este közel egymillió tévézőt ültetnek a tévéképernyők elé. A csatorna pedig kihasználva a műsor népszerűségét, szombat éjjelente megismételte az adásokat.

Eddig úgy tudtuk, hogy a Sztárban Sztár leszek!-ből már csak az utolsó középdöntő van hátra az élő fordulókig, azonban ma a TV2 bejelentette, hogy mindezt október 5-én (szombaton 18:55-től) megelőzi még egy különkiadás is. A Sztárban Sztár nem leszek! címet viselő, három óra hosszúságú adásban újra láthatjuk a válogató adások szórakoztató, vagy éppen megható produkcióit, egyszóval emlékezetes figuráit, valamint olyan szereplőket is bemutatnak, akikkel eddig nem találkozhatott a közönség, és belőlük biztosan nem lesz “sztárban sztár”.

A csatorna döntése azért is érdekes, mivel október 5-én 20 órakor indul az RTL Klubon az X-Faktor vadonatúj, kilencedik évada, amelynek eredetileg csak egy film lett volna az ellenfele. A TV2 azonban most egy olyan műsort kínál majd vele egyidőben, amely a tehetségkutatók válogatóiban látható bénázások és botrányok miatt vélhetően ugyanazt a nézői réteget szólítja meg.

Kiemelt kép: Jelenet a Sztárban Sztár leszek! egyik válogatójából (fotó: TV2)