Április végén arról számoltunk be, hogy a Sony Television Networks által hazánkban működtetett tévéadókra, köztük az AXN-re és a VIASAT6-ra is számos újdonság érkezik még a hónap végén. Alig, hogy elindult május hava, a médiavállalat újabb premier tartalmakat tűz műsorára: három sorozat is új évaddal folytatódik.

Május 11-én indul a Sony Max-on a többszörösen díjnyertes amerikai drámasorozat, a Rólunk szól harmadik évfolyama. A történet négy ember életét kíséri végig, akik mind ugyanazon a napon születtek és ráadásul egy család tagjai. Az új évad elején Randall (Sterling K. Brown), Kate (Chrissy Metz) és Kevin (Justin Hartley) a 38. születésnapjukra készülnek, és ráébrednek arra, hogy életük új szakaszához érkeztek. Megismerhetjük a szülők, Jack (Milo Ventimiglia) és Rebecca (Mandy Moore) találkozásának történetét, és arról is többet tudunk meg, milyen borzalmakat élt át Jack a vietnámi háborúban. A Rólunk szól harmadik etapja május 11-től, szombat esténként 21 órától dupla résszel lesz látható a Sony Max-on.

Rólunk szól (fotó: Ron Batzdorff/NBC)

A második évad után szünet nélkül indul a Younger harmadik szezonja. A Sony Max-on hétköznap esténként képernyőre kerülő fiatalos sorozat főszereplője a 40 éves, frissen elvált Liza Miller (Sutton Foster). Liza sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, ezért úgy dönt, ezt kihasználva 26 évesnek mondja magát, hogy könnyebben boldoguljon az álláskeresők kegyetlen világában. Arra azonban talán ő sem számít, hogy terve beválik, mivel viszont belement a hazugságba, kénytelen munkatársaival a huszonévesek életét élnie – ám Liza ezt egy cseppet sem bánja. Az új részekben Liza visszaküldi lányát a főiskolára, és sem a kollégákkal, sem a magánéletében nem lesz egyszerűbb a dolga. A harmadik szezon május 16-tól minden hétköznap 20:30-kor lesz látható a Sony Max-on.

Profilozók (fotó: Sony)

A két amerikai premier mellett május 19-én éjjel, 00:15-kor elindul a francia bűnügyi sorozat, a Profilozók kilencedik évada az AXN-en. Az új részek öt évvel a nyolcadik etap fináléját követően veszik fel a fonalat. Adéle (Juliette Roudet), a profilozók csapatához pár éve érkezett kriminálpszichológus most egy Marseille melletti korházban dolgozik, azonban a párizsi rendőrségnek újra szüksége van a segítségére. Vonakodva, de visszatér a bűnüldözői karrierjéhez, és Adéle ismét Rocher (Philippe Bas) oldalán találja magát, hogy felvegye a harcot a város legkegyetlenebb bűnözőivel. A Profilozók 9. évados részei az AXN szombat esti filmjei után kerülnek adásba, így fordulhat elő, hogy a premier éjfél után lesz, míg a második rész már 23 órakor látható lesz.

Kapcsolódó cikkek:

Kiemelt kép: Younger (fotó: Sony)