2019. január 2-án rajtolt el a TV2 extrém sport reality-je, az Exatlon Hungary, amely nem csupán koncepciójával lepte meg a nézőket, hiszen sok éves kihagyás után ezzel a műsorral tért vissza a képernyőkre Palik László sportriporter, újságíró, versenyző és műsorvezető. A csatorna ügyességi és erőnléti showja három évadot, több mint 300 epizódot tud felmutatni idáig, és Palik László végig kitartott, azonban az Exatlon Hungary jövőjében már nem szeretne részt venni, búcsúzik a műsortól és a TV2-től is.

A műsorvezető természetesen köszönetet mondott mindenkinek a lehetőségért: „Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”

Palik László távozása azonban nem jelenti az Exatlon Hungary befejezését. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, hogy 2022-ben folytatódik a történet és igyekeznek majd szintet lépni a műsorral: számos meglepetéssel és újdonsággal készülnek. 

Kiemelt kép:  Palik László az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként (fotó: TV2)