Nem áprilisi tréfa, tényleg még egy ezresnél is kevesebbe kerül most egy csoportnyi közel fantasztikus film, amiket három hazai forgalmazó kedvezménye folytán vehetünk igénybe. A Mozinet, a Magyarhangya és a Cirko Film is ki szeretné venni a részét az otthonmaradás kampányban, így rengeteg hazai és nemzetközi alkotást tettek elérhetővé online, amikért kevesebbet kellene fizetnünk, mint egy csoki ára – hívta fel rá a figyelmet a Puliwood

A három forgalmazó közül a Mozinet az, amelyik inkább a magyar filmeket részesítette előnyben, így az iménti linken keresztül olyan hazai, többszörösen díjnyertes alkotások közül is mazsolázhatunk, mint a Napszállta, a Testről és lélekről, vagy éppen a Ruben Brandt, a gyűjtő (ezeken kívül elérhető még a Jackie, a Csodálatos fiú, a Hidegháború, a Kafarnaum, az Ifjúság vagy éppen a Macbeth is, természetesen sok más mellett). A Mozinetnél akár 3 dollárért (~1000 forintért) vehetünk teljes filmet, de akár 2 dollárért (~670 Ft) bérelhetünk is egy napig. Valamint a „karantén” jelszót felhasználva 1 dollárnyi kedvezményt is kaphatunk az egészből.

A Cirko Film és a Magyarhangya hivatalos honlapján pedig inkább külföldi sikerfilmeket találhatunk, mint A négyzet, a Bolti tolvajok, a 45 év, a Lavina, de a Gyújtogatók, a Lady Macbeth, a Lucky és akár A föld sója is elérhető náluk. A Cirkónál 3 dollár filmenként, a Magyarhangyánál pedig akár 1,50 dollár (~500 Ft) az ár, ami ilyen alkotások esetében több mint baráti.

Kiemelt kép: Napszállta, A boldogságvirág, A négyzet (Fotó: Puliwood)