A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre megállíthatatlanul tör előre világszerte. Amellett, hogy a Varsói Nemzetközi Filmfesztivál FIPRESCI-díját, az 56. Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál New Directors fődíját is bezsebelte, sőt a 65. Valladolidi Nemzetközi Filmfesztiválon is hatalmas sikert ért el, még Philadelphiában is tarolt Horvát Lili új filmje.

A Philadelphiai Filmfesztivál versenyprogramjában egyedüli magyar alkotásként vett részt a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre. A zsűrit három fő alkotta (két filmkritikus, Jessica Kiang és Justin Chang, valamint Rachel Walker, a Los Angeles-i Alamo Drafthouse mozi programigazgatója), és nagy egyetértésben Horvát Lili filmjét választották a legjobb játékfilmnek. Innen is hatalmas gratuláció illeti a rendezőnőt és persze az egész stábot is egyaránt – további gyönyörű sikereket és nemes díjakat kívánunk nekik!

Kiemelt kép: Stork Natasa és Bodó Viktor a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben (Fotó: Port.hu)