Pokorny Lia a színpadon és a kamerák előtt töltött több mint két évtizedes pályafutása során mára joggal érdemelte ki az átváltozóművész címet. Kevés hozzá hasonló magyar színésznő van, aki egy-egy szerep kedvéért képes ilyen nagy mértékben megváltoztatni külsejét. A színésznőt 2007-ben, a Beugróban ismerhette meg az ország, majd a Társas Játékból nem csak remek alakítása, hanem nagy műorra miatt lett sokak számára emlékezetes a jelenléte. Az elmúlt években több sorozatban és filmben is feltűnt, láthattuk A mi kis falunk postásaként, és az Ízig-vérig című dramedy egyik főszereplőjeként is. Idén ősszel pedig az új magyar rendőrös komédiában, a Jófiúkban játszik, újfent átalakult külsővel.

Pokorny Lia a sminkszobában (fotó: RTL Magyarország/Fábián Bori)

A színésző alakítja Gyula (Mihályfi Balázs), az egyik botcsinálta nyomozó lobbanékony, temperamentumos és nagyhangú feleségét, Laurát. A nő számára első a család, és ennek rendszerint hangot is ad. Jó barátnője még a nimfomán Bernadett (Parti Nóra), akivel közösen üzemeltetnek egy kifőzdét. Pokorny Liát az új szerep kedvéért szinte teljesen átalakították, olyannyira, hogy először szinte rá sem ismertek még régi kollégái sem. Hosszú hullámos-göndör haját egy jóval rövidebb, sötétbarna paróka takarja, emellett pedig a szemszínét is megváltoztatták kontaktlencse segítségével zöldről barnára.

Pokorny Lia a sminkszobában (fotó: RTL Magyarország/Fábián Bori)

“Nekem is megszokhatatlan, de ettől annyira hat ez az egész befelé, hogy elkezdek belül is másképp működni. Nagyon imádom” – beszélt mosolyogva átalakulásáról a színésznő. A Jófiúk szeptember 1-től vasárnap esténként 20 óra 10 perckor lesz látható az RTL Klubon. A sorozat szereplőit bemutató összeállításunkat ide kattintva böngészhetitek át.

Pokorny Lia a sminkszobában (fotó: RTL Magyarország/Fábián Bori)

Kiemelt kép: rtl.hu