A True Blood: Inni és élni hagyni 2008-ban indult útjára az HBO égisze alatt, és egészen hét évadig húzta ki. A 2014-es lezárását persze sok rajongó nem szívlelte, így nekik lehet az egy kifejezetten jó hír, hogy a számtalan másik film és sorozat mellett ez a széria is rebootot fog kapni a közeljövőben, azaz teljesen újra fogják kezdeni az egészet az alapoktól kiindulva. Hogy minek, arra még nem nagyon tudni a választ, de reménykedjünk a legjobbakban jelen esetben is – főleg annak fejében, hogy az egyik produceri székben Roberto Aguirre-Sacasa fog helyet foglalni.

Túlzottan sok mindent még nem árultak el erről a True Blood rebootról, mindössze annyi tudott, hogy Aguirre-Sacasa (akinek nevét olyan munkáiból ismerhetjük eddig, mint a Riverdale vagy éppen a Sabrina hátborzongató kalandjai) mellett Alan Ball producer-forgatókönyvíró is csatlakozott a projekthez. Ball azért nem egyszer örvendeztetett meg minket sokoldalúságával, hiszen többek között a Sírhant művek, az Uncle Frank vagy éppen az Amerikai szépség is rendre kicsúcsosodik filmográfiájából – utóbbiért egyébiránt Oscar-díjat is nyert. Szóval egyelőre remek kezekben van ez a reboot, és reméljük, idővel a létjogosultságát is megismerjük majd.

Kiemelt kép: Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Stephen Moyer, Joe Manganiello – True Blood: Inni és élni hagyni (Fotó: Wikipedia)