Az AXN-t, a VIASAT6-ot, a Sony Maxot és persze a Sony Movie Channelt is magába foglaló Sony Pictures Television igazán színes tartalmakkal készül az őszre. A legutóbbi sajtóközleményben be is számoltak arról, hogy milyen új, eddig nem látott sorozatok és évadok, sőt számos izgalmas mozifilm fog majd napvilágot látni valamelyik fenti csatornán.

A saját gyártású szériák terén nem lehet majd panasz a kínálatra, hiszen amellett, hogy tovább folytatódik eddig nem látott részekkel az Észbontók, a Feleségek luxuskivitelben, a Totalcar, az Elfeledve vagy éppen a Los Angeles legjobbjai, új premiersorozatokkal is készülnek a falevelek lehullására. A Celebcella például egy anti-social reality műsor lesz, amiben az ország legismertebb embereit zárják el egy steril környezetben, és mindenféle modern technológia nélkül kell átvészelniük a napokat.

A vígjáték és a krimi műfaj elemeit ötvöző Alex Rider lehet az ősz egyik legnagyobb durranása az AXN-en, hiszen egy csaknem minden szegletében újító sorozatot tisztelhetünk majd benne. Persze a régi motorosokat, úgymint a Doktor Murphy, a MacGyver, a SWAT – Különleges egység, a SEAL Team avagy Az újonc szériákat sem fejeltették el, az ismétlések mellett újabb szezonok fognak majd szép sorjában érkezni. Filmek terén pedig elsősorban a blockbuster kasszasikerek színesítik majd a kínálatot (pl. Vasember-trilógia, Star Wars-filmek, Fekete Párduc, A Hangya és a Darázs, Harry Potter-filmek és számtalan Disney modern klasszikus), de mindenki megtalálhatja majd a neki tetsző műfajt.

Kiemelt kép: Otto Farant – Alex Rider (Fotó: NME)