Liptai Claudia 17 év után tavaly decemberben távozott a TV2-től. A színész-műsorvezető hosszú időn át volt a csatorna meghatározó embere, akit nem csak házigazdaként, hanem zsűritagként is láthattak a tévézők. Liptai Claudia azonban 2018 decemberében úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, ez azonban nem azt jelentette, hogy végleg eltűnik a képernyőkről. A műsorvezető a korábbi hírek szerint 2019-ben is feltűnik majd a TV2-n, ugyanis még nem került adásba a Séfek séfe gasztroreality második évada, melyben ő vette át Ördög Nóra helyét.

Több mint fél éve nem vezetett tévéműsort Liptai Claudia, ez azonban hamarosan megváltozik, ugyanis egy saját produkcióval térhet vissza – írta meg a Bors. A magazin információi szerint Liptai egy rendhagyó talkshow házigazdájaként mutatkozik be, méghozzá egy olyan műsorban, ahol csak férfiak lesznek a meghívott vendégek. A Férfiszemmel címet viselő talkshow-ban Liptainak ismert férfiakat kell moderálnia és kikérdeznie legféltettebb titkaikról. A lap szerint Nagy Ervin, Hajós András, Czutor Zoltán, Szabó Kimmel Tamás is szerepel majd a műsorban, de feltűnhet vendégként Garami Gábor, Gianni és Linczényi Márkó is.

A Férfiszemmel élő színpadi produkcióként szeptember 10-én a MOM Kultban lesz először látható, és a készítők terve szerint hamarosan a tévéképernyőn is bemutatkozik. Liptai Claudia menedzsere és a műsor producere, Kende-Hofherr Krisztina a Bors kérdésére elárulta, hogy jelenleg is folynak tárgyalások több tévécsatornával, közük a Spektrum Home-mal is, ahol Kende-Hofherr másik produkciója, az Ábel Anita vezette NőComment is fut, jelenleg a második évaddal.

Kiemelt kép: Liptai Claudia (fotó: TV2)