A Scarlett Johansson rajongók most már nemcsak a Fekete Özvegy filmet várhatják nagy izgalommal, hanem a Bride című produkciót is, melyben szintén a csodálatos színésznőé lett a főszerep.

A Bride tulajdonképpen a Frankenstein menyasszonya adaptációja lesz újszerű köntösben: egy férfi megalkotja az általa tökéletesnek elképzelt nőt, hogy a felesége legyen, a menyasszony azonban nem engedelmeskedik megalkotójának. Így hát az elküldi őt, a teremtménynek pedig szembesülnie kell azzal, hogy a világ szörnyetegként tekint rá. Miközben folyamatos szökésben van az emberek elől, a lány rájön, hogy sokkal több lakozik benne, mint amit mások hisznek, és nagy küzdelmek árán, de megtalálja saját identitását és a benne lakozó erőt.

A filmet az Oscar-díjas Sebastián Lelio rendezi, akit többek között az Egy fantasztikus nő és a Gloria című alkotásáért ismerhetnek a nézők. Lelio társforgatókönyvíróként is részt vesz a projektben, Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo mellett. Scarlett Johansson producerként is beszállt a filmbe, és nagyon várja már, hogy Frankenstein menyasszonyának szerepébe bújjon, aki végre kiléphet megteremtője árnyékából és saját kezébe veheti az irányítást.

Kiemelt kép: Scarlett Johansson (Fotó: IGN Hungary)