2018 novemberében mutatta be a TV2 a legújabb török sorozatát, a Cennetet, mely jelenleg is minden hétköznap délután látható a csatornán. A Törökországban 2017-ben indult szériából mindösszesen csak egy évad készült, így jóval rövidebb, mint a legtöbb hazánkban eddig képernyőre került török sorozat. A Cennet 115 részes, így hamarosan Magyarországon is véget ér a produkció.

A Cennet története a címszereplő fiatal lányról szól, aki árvaként nőtt fel, és egyetlen emberre számíthatott csak, a nagymamájára. Édesanyja ugyanis születése után azonnal magára hagyta őt, és új életet kezdett. Miközben Cennet és mamája szegényes körülmények között élnek, és a lakbért is alig tudják kifizetni, a lány anyja hozzáment egy neves építési cég tulajdonosának fiához, és mérhetetlenül nagy vagyonra tett szert. Cennet azonban minden nehézség ellenére lediplomázott, és építészmérnök lett belőle, és a sors furcsa játéka, hogy pont attól a cégtől kap ajánlatot, ahol vér szerinti édesanyja dolgozik.

A sorozat két főhősét Almila Ada és Berk Atan alakítják. Mivel korábban eddig egyik török sorozatban sem láthattuk őket idehaza, így a Cennettel kapták meg első szinkronhangjukat. A színésznőnek Pánics Lilla, míg Atannak Farkas Dénes kölcsönzi a hangját. Cennet nagymamáját, Mukaddest a Piszkos pénz, tiszta szerelemből megismert Güler Ökten alakítja, akinek itt is Tímár Éva a magyar hangja. A Cennet szinkronrendezője A Végtelen szerelem és a Piszkos pénz, tiszta szerelem magyar változatát is összeállító Nikas Dániel volt.

Cennet (Cennet’in gözyaslari)

Almila Ada (Cennet Yilmaz) – Pánics Lilla
Berk Atan (Selim Arisoy) – Farkas Dénes
Esra Ronabar (Arzu Soyer) – Kerekes Viktória
Zehra Yilmaz (Melisa Soyer) – Nagy Katica
Yusuf Akgün (Orhan Soyer) – Papp Dániel
Devrim Saltoğlu (Kaya Demiröz) – Törköly Levente
Fatih Dönmez (Cihan Kocaoğlu) – Csankó Zoltán
Ebru Nil Aydin (Sema Soyer) – Kocsis Judit
Hazim Körmükcü (Mahir Soyer) – Seress Zoltán
Çiçek Acar (Nilgün Arisoy) – Orosz Anna
Ebru Destan (Özlem Arisoy) – Kiss Virág
Sencan Güleryüz (Cengiz Arisoy) – Szakács Tibor
Güler Ökten (Mukaddes Yilmaz) – Tímár Éva
Ali Ipin (Riza Soyer) – Szélyes Imre
Sude Naz Yazici (Beste Tuna) – Koller Virág
Süeda Çil (Suna Gürsu) – Braun Rita
Oktay Çubuk (Ömer) – Hajdu Tibor
További magyar hangok: Pauwlik Gréti (Kis Cennet), Sándor Barnabás (Kis Ali), Bácskai János (Kemal bácsi), Ősi Ildikó (Mine), Megyeri János (Hakan), Tatár Bianka (Titkárnő), Sági Tímea (Zeliha), Dunai Csenge (Meral), Téglás Judit (Sidika), Petridisz Hrisztosz (Halil), Klem Viktor (Onur), Tokaji Csaba (Suat), Végh Péter (Oktay), Mészáros Martin (Caner), Roatis Andrea (Pinar), Kertész Péter (Yasar), Járó Zsuzsa (Ayfer), Ligeti Kovács Judit (Esma), Nyakó Júlia (Halime), Márfi Márk (Nejat), Fehér Tibor (Burak Özcivit), Györfi Anna (Fahriye Evcen)

Főcím: István Dániel
Magyar szöveg: Hanák Borbála, Szatmári Bence
Felvétel: Héjj Gergely, Simon Szabolcs
Hangmérnök: Halas Péter
Vágó: Győrösi Gabriella
Gyártásvezető: Vigvári Ágnes
Szinkronrendező: Nikas Dániel
Produkciós vezető: Jávor Barbara
Stúdió: Direct Dub Studios