Három évvel ezelőtt, 2016 januárjában indult el Magyarországon a világ egyik legnagyobb online videós tartalomszolgáltatója, a Netflix. A tömérdek saját és vásárolt produkciót kínáló platform sokáig magyar felirat és szinkron nélkül létezett, ám pár hónapja néhány sorozatnál és filmnél megjelentek a magyar hangsávok. A címek azonban változatlanul angol nyelvűek maradtak.

Június 14-én debütált Amerikában és hazánkban is a Netflixen egy vadonatúj, fiatal felnőtteknek szóló drámasorozat, a Trinkets. A Kristen Smith azonos című regényéből készült produkció három lányról szól, akik barátokká válnak azután, hogy találkoznak egy kleptomániások számára létrehozott, anonim támogatói csoportban. A három lány teljesen különböző személyiség, Elodie magába zárkózó, Moe egy igazi intelligens punk, Tabitha pedig tehetős család gyermeke, mégis, ahogy beszélgetni kezdenek, és megismerik egymást, úgy fűződik egyre szorosabb kötelék közöttük. Iskolai és családi problémák mind-mind a felszínre kerülnek, de vajon fel tudnak hagyni a bolti lopásokkal?

A Trinkets magyar változatát Nikas Dániel rendezte, a három lányt pedig Kovács Panka, Dobó Enikő és Tamási Nikolett szinkronizálja. A sorozat első évada tíz részes, és a már megrendelt második szezon lesz az utolsó.

A Trinkets szinkronhangjai:

Brianna Hildebrand (Elodie) – Kovács Panka
Kiana Madeira (Moe) – Dobó Enikő
Quintessa Swindell (Tabitha) – Tamási Nikolett
Brandon Butler (Brady) – Fehér Tibor
Henry Zaga (Luca) – Ágoston Péter
Larry Sullivan (Doug) – Dolmány Attila
Dana Green (Jenna) – Götz Anna
Odiseas Georgiadis (Noah) – Timon Barnabás
Haley Tju (Rachelle) – Andrusko Marcella
Larisa Oleynik (Shawn) – Haumann Petra
Jessica Lynn Skinner (Kayla) – Csuha Bori
Parker Hall (Spencer) – Sándor Barnabás

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Hangmérnök: Tóth Imre
Vágó: Pilipár Éva
Gyártásvezető: Vigvári Ágnes
Szinkronrendező: Nikas Dániel
Stúdió: Direct Dub Studios

Kiemelt kép: A Trinkets plakátja, részlet (fotó: IMDb)