Tavaly ősszel már kiderült, hogy a TV2 folytatni szeretné az ismert embereket felvonultató éneklős műsorát, A Nagy Duettet a hetedik évaddal, azonban mint megannyi másnak, úgy ennek a tervnek is keresztbe tett a járványhelyzet, így a várakozásokkal ellentétben nem egyhamar számíthatunk a show visszatérésére. 

Az információt a SorozatWiki hozta le, a részletekről pedig a TV2 Csoport Sajtóosztálya mesélt nekik: “Amikor tavaly, a Big Picture idején bejelentettük A Nagy Duett új évadát, még nem tudtuk, hogy újabb korlátozó intézkedések lépnek életbe a járvány elleni védekezés részeként. A koronavírus harmadik hulláma miatt bevezetett szigorítások így minket is változtatásra sarkalltak, az említett műsor valóban nem kerül képernyőre idén tavasszal. A nézettségi eredményeink hálistennek azt mutatják, hogy A Nagy Duett nélkül is működik a tavaszi programstruktúránk, de természetesen amint a körülmények adottak lesznek, újra elkészítjük a nézők egyik kedvenc showműsorát.”

A korábbi szezonok során olyan párosok diadalmaskodtak, mint Caramel és Trokán Nóra, Kökény Attila és Cseke Katinka, Hien és Cooky, Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter, Janicsák Veca és Simon Kornél, valamint legutóbb Horváth Tamás és Balázs Andrea. A műsorvezetői feladatokat hol együtt, hol külön Liptai Claudia és Till Attila látták el eddig. 

Kiemelt kép: A Nagy Duett (Fotó: TV2 Play)