A TV2 szeptemberben indította el a Sztárban Sztár tehetségkutatóvá alakított változatát, melyben már nem profi, hanem úgymond amatőr előadók igyekeznek lemásolni egy-egy ikonikus énekest. A műsor zsűrijét a show korábbi versenyzőiből és nyerteseiből állította össze a csatorna: Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett Tóth Gabi foglalt helyet az ítészasztalnál. Az énekesnő azonban már állapotosan vett részt a forgatásokon és a pár hete tartó élő adássorozatban. Így sejthető volt, hogy a finálé körül vélhetően nem fogja vállalni a mesteri feladatokat.

A héten jelentették be, hogy Tóth Gabi gyermeke érkezésének közeledtével már csak és kizárólag anyai teendőivel szeretne foglalkozni, így a Sztárban Sztár leszek! utolsó két élő adásában nem lesz jelen. A TV2-nél pedig úgy döntöttek, hogy a helyét testvére, a csatorna Megasztár nevű műsorában feltűnő és azt meg is nyerő Tóth Vera veszi át, így ő támogatja majd Tóth Gabi utolsó megmaradt versenyzőjét, Sebestyén Katját.

Tóth Vera és Sebestyén Katja (fotó: TV2)

A Sztárban Sztár leszek! november 17-i adása lesz az elődöntő, amelyben kiderül, ki lesz az a négy versenyző, aki bejut a döntőbe. Sebestyén Katja mellett Békefi Viktória, Misurák Tünde, Tasnádi Bence és Feng Ya Ou száll harcba a győzelemért, vasárnap pedig két-két előadó bőrébe is belebújnak majd. A műsor helyén, december 1-jén pedig elindul a TV2 vadonatúj sportrealityje, Catch! – Úgyis utolérlek! című felnőtt fogócskajáték.

Kiemelt kép: Tóth Vera és Tóth Gabi (fotó: Leéb Ádám)