Áprilisban szedtük össze, milyen premierekkel készül májusban a magyar HBO, azonban ez közel sem a teljes listája a premiereknek. A napokban érkezett sajtóanyag további újdonságokról rántotta le a leplet: érkezik további két sorozat folytatása, és bemutatkozik még egy vadonatúj széria.

Május elsejétől válik elérhetővé az HBO GO-n az Angie Tribeca című rendőrös paródiasorozat negyedik évadának első része. A Rashida Jones főszereplésével készült produkció folytatása sem szűkölködik majd a megoldani bűnügyekben, jópofa humorban, és sikerfilmekhez-sorozatokhoz kapcsolódó popkulturális utalásokban.

Durrellék (fotó: HBO)

Május 13-án szintén a negyedik szezonjával folytatódik a hazai HBO online videótárán a Durrellék című családi sorozat, melynek tévépremierje június 8-án lesz. Az 1930-as évek Angliájában nem sok lehetősége maradt már az özvegy Louisa Durrellnek, aki egyedül nevelte négy gyermekét. Eladta otthonukat, és Korfura költöztek, hogy ott kezdjenek új életet. A család kalandját már három éve követheti figyelemmel a közönség, a folytatásban garantáltan nem kell majd csalódnunk.

A két évadfolytatás mellett május 22-én dupla résszel debütál az HBO GO-n az Évek alatt (Years and Years) című drámasorozat. A történet a Manchesterben élő Lyons családról szól, akiknek élete 2019 egy kulcsfontosságú éjszakáján megváltozik. Az események felgyorsulnak, és szembesítik a családot azzal, mi történik velük a jövőben, a következő 15 évben, és sajnos minden bekövetkezett, amitől tartottak. A sorozat főszerepében Emma Thompsont és Rory Kinneart láthatjuk.