Az utóbbi időben egyre kevesebb olyan új sorozat kerül képernyőre az RTL Klubon, amelyet nem a csatorna számára készítettek. Miközben évekkel ezelőtt olyan produkciók uralták az estéket és a nézettségi toplistákat mint a Dr. Csont, A mentalista vagy a Cobra 11, mára a vásárolt amerikai tartalmak eltűntek az élmezőnyből. A helyüket átvették az olyan sikerműsorok mint A mi kis falunk, a Drága örökösök vagy A Tanár. Ezért a külföldi sorozatok kiszorultak a főműsoridőből vagy délutánra vagy késő estére.

Azonban ennek ellenére is érkeznek újdonságok a csatornára, ilyen volt legutóbb a hétköznap napközben adott Egy rém új feleség (Trophy Wife), a péntek éjjelente látható Isten belájkolt (God Friended Me) és a hétvégente jelentkező Muppet Show. Ehhez a sorhoz csatlakozik augusztus végétől egy 2017-es, egy évadot megélt humoros drámasorozat, a Kevin, a minden6ó.

Jason Ritter, a sorozat főszereplője (fotó: ABC/Ryan Green)

A történet főhőse egy kisiklott életű bróker, akinek élete új fordulatot vesz, amikor rátalál egy frissen becsapódó meteoritra. Ettől a pillanattól fogva folyamatosan követi és utasítgatja őt Yvette, aki azt állítja magáról, hogy a Mennyből küldték, Kevin pedig az egyik kiválasztott. Kettejüknek az a feladata, hogy megtalálják a többi tiszta lelket a Földön és így megmentsék a világot. A fő szerepekben Jason Ritter, Kimberly Hebert Gregory és JoAnna Garcia Swisher lesz látható.

A Kevin, a minden6óból mindössze 16 rész készült, az RTL Klub pedig augusztus 24-től minden szombat és vasárnap dél körül lead majd belőle egy-egy epizódot. A premier napján 11:35-kor kezdődik a sorozat, vasárnap viszont már 12:35-től kerül képernyőre.

Kiemelt kép: A Kevin, a minden6ó szereplői (fotó: indiewire.com)