Akik továbbra is a tévére szavaznak a manapság hatalmas méreteket öltő streaming háború közepette, azoknak nemrég érkezett egy különösen jó hír, miszerint rengeteg tartalommal készülnek idén tavasszal a Sony csatornái. Amellett, hogy új, eddig nem látott sorozatokat is műsorra tűznek, nem feledkeznek meg a régebbi kedvencekről sem.

A VIASAT3 műsorán továbbra is látható lesz a Kovács Áron vezette Észbontók, valamint a felső tízezer köreibe betekintést nyújtó Feleségek luxuskivitelben. A nagytesóként kezelt VIASAT6 a TotalCar, az Amerikai Horror Story, a Marvel’s Runaways, valamint az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi mellett egy olyan új műsorba is belekezd, amit eddig nem láthattunk hazai csatornán. A Celebrities in Solitary nevű, eredetileg a Stellify Media által készített sorozat különféle híres embereket, celebeket tesz próbára: a kihívás az, hogy kiderüljön, meddig bírják ki teljesen elszigetelten, mindenféle kapcsolat és információ nélkül egy steril környezetben. A krimi sorozatiról híres AXN továbbra is ebben a műfajban marad, hiszen a befejező évadához érkezett el a Gyilkos elmék, de új szezonokkal erősít a SWAT – Különleges egység, Az újonc, a Carter, A kijelölt túlélő vagy éppen az NCIS: Los Angeles is.

A Sony Maxon továbbra is a könnyedebb gourmet műsorokat részesítik előnyben, úgy mint a Gordon Ramsay nevével fémjelzett Amerikai mesterszakács és az Amerikai mesterszakács junior, de folytatódnak a Jóapátok és a Rólunk szól sorozatok is. Ezek mellett két új szériát is műsorra tűznek, úgymint a Nagy Ő az édenben, illetve a Kacat-dizájnerek. A végére maradt a legnagyobb hollywoodi filmekkel kecsegtető Sony Movie Channel, ami továbbra is szüntelen szállítja a minőségi mozikat. Olyan alkotásokat nézhetünk majd náluk, mint a közel zseniális Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés, a Gravitáció és az AZ, valamint a könnyedebb vígjátékok is előtérbe kerülnek (Másnaposok, Szellemirtók).

Kiemelt kép: Nathan Fillion Az Újonc című sorozatban (Fotó: Sony)