A Totem című vadonatúj, monumentálisnak ígért kalandreality a TV2 saját fejlesztésű produkciója, amelyben két hét fős sztárcsapat (a szarvasok és a farkasok) egy-egy instruktor vezetésével dacolnak a nomád körülményekkel és indulnak kalandozni, a céljuk pedig az, hogy megszerezzék a hét misztikus erővel bíró kristályt, és a vadon ura titulussal együtt a 10 millió forintos fődíjat is. 

A Totem műsorvezetője Ördög Nóra lesz, aki a kincsgyűjtés és a párbajok helyszínéről, a Totem-hegyről követi majd az eseményeket: “A Totem azt gondolom, hogy egy nagyon izgalmas és sok meglepetést tartogató műsor. Aki azt gondolná, hogy ismeri Magyarországot és nem tud újdonságot nyújtani neki a hazai táj, szerintem az is meglepődik majd, hogy milyen vadregényes tájakon zajlik a két csapat, a szarvasok és farkasok küzdelme. Tényleg elképesztő helyszíneket sikerült találnia a stábnak, kemény terep és nem mindennapi kihívások várnak a sztárokra, akiket – ahogy minket stábtagokat is – a szeszélyes tavaszi időjárás is próbára tesz. Érdekes lesz nézni, hogy ki milyen egyéni utat jár be, mindenki nagy célokkal érkezett, bizonyítani akar. E mellett pedig az is kiderül, kinek-hogyan sikerül csapatban dolgozni, milyen taktika válik be és vezet célra.”

A műsorvezető hozzátette: “Az elmúlt év mindenki számára előtérbe helyezte a hazai úticélokat, tájakat, de ez a műsor új inspirációt adhat. Nagyon szeretünk utazni, új országokat, kultúrákat megismerni, de itthon is nagyon sokfelé jártunk. Már gyerekként a szüleimmel felfedeztük az országot, nagyon szerettem akkor is túrázni, és fontosnak tartom, hogy a gyerekek is megismerjék, milyen csodás országban élünk. Biztos vagyok benne, hogy a Totem helyszíneit látva azon túl, hogy a sztárok küzdelmét nézik, sokaknak megjön majd a kedve Magyarország felfedezéséhez. “

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan kik azok a hírességek, akik a szarvasok és farkasok csapatát erősítik majd, de hamarosan ez is kiderül. 

Kiemelt kép: Ördög Nóra a Totem című műsorban (Fotó: TV2)