Május 7-8. között rendezik meg idén a Media Hungaryt, az egyik legjelentősebb hazai kommunikációs és kereskedelmi konferenciát. Az esemény nyitónapján több előadást is tartottak, köztük felszólalt a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor is, aki számos bejelentést tett – a helyszínről tudósítunk.

A szakember a prezentáció elején élőben kapcsolta Ördög Nórát, aki jelenleg az Ázsia Expressz második évadát forgatja. A stáb éppen Mumbaiban jár. Fischer Gábor ezt követően leleplezte a médiavállalat első nagy újdonságát, amely egy gameshow lesz. Stohl András vezetésével érkezik egy látványos vetélkedő, mely eredetileg a Catchpoint, magyarul a Kapd el, ha tudsz! címet viseli majd. A műsorban kérdésenként tíz választ látnak majd a játékosok, mindegyik egy-egy külön ledfalon jelenik meg. A versenyzőnek annyi lesz a dolga, hogy az elé a ledfal elé álljon, amelyik szerinte a helyes választ mutatja. Ha jól dönt, leesik felülről egy labda, amit el is kell majd kapni a nyereményért.

A Catchpoint című vetélkedő

A TV2 Csoport következő újdonsága egy sportvetélkedő lesz. Az idén év elején nagy sikereket elérő Exatlon Hungary után újabb realityt bíz Palik Lászlóra a médiavállalat. A Fuss család, fuss! egy családoknak szóló kompetitív műsor lesz, melyben az ország legfittebb famíliáját keresik. Kulcsszerephez jut az erő, a gyorsaság, a kitartás és a csapatmunka. Fischer Gábor ismertette az ősszel megújulva képernyőre kerülő Sztárban sztárt, amelyben ezúttal nem ismert emberek, hanem civilek versenyeznek majd. A tehetségkutatóként visszatérő showműsor Sztárban sztár leszek címmel kerül adásba, és zsűrije is megújul, a mesterek csapatát Bereczki Zoltán, Pápai Joci, Horváth Tamás és Tóth Gabi alkotja majd.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László (fotó: TV2)

Az RTL Klub után a TV2-re is érkezik egy vadonatúj napi sorozat. Fischer Gábor elárulta, hogy hosszú ideje keresték már a megfelelő formátumot, és végül a Dear Daddiesre esett a választásuk. A 2014-ben bemutatott argentin telenovella 2018-ban hatalmas sikerrel debütált Szlovákiában, ezt az adaptációt veszi alapul a TV2. A történet négy férfiről szól, akik egyedülálló apákként ugyanabba az óvodába viszik a gyermekeiket. A sorozat magyar címe Mintaapák lesz, a négy főszereplőt pedig a rendezvényen levetített előzetes alapján feltehetőleg Simon Kornél, Mészáros Béla, Szabó Simon és Ódor Kristóf alakítja majd. Mellettük még fontos szerephez juthat az ajánlóban szintén megjelenő Mikecz Estilla és Botos Éva is.

Kiemelt kép: Mészáros Béla (fotó: Rostás Bianka/Dívány), Simon Kornél (fotó: Malina Ebert/malinaebert.com), Szabó Simon (fotó: IMDb) és Ódor Kristóf (fotó: Centrál Színház)