Ahogy korábban olvashattátok tőlünk és magatok is megtapasztalhattátok, új arculatot és logót kapott az egyik népszerű magyar nyelvű csatorna, a Discovery Channel, de nem csupán ennyi újdonságot tud felmutatni a tévéadó, új tartalmakkal is erősítenek. 

Októberben például több vadonatúj sorozat is érkezik. Az Aaron Kaufman: Új utakon-ban a profi szerelő új életét követhetjük nyomon a dallasi Archlight Fabrication műhelyben, ahol nem csupán a teherautókkal kapcsolatos vonzalmát élheti ki, de egy hatalmas tervet is dédelget: részt szeretne venni egy raliversenyen, amelyhez egy Subaru Impreza felújításán keresztül vezet az út. A kalandozás nem áll messze egy másik új széria, a Ripley: Hiszed vagy sem-től sem, amelyben az ismert színész, Bruce Campbell olyan tehetséges embereket mutat be a világ körül, akik életveszélyes mozdulataikkal egyszerre varázsolják el és döbbentik meg a közönséget. 

Aaron Kaufman: Új utakon (Fotó: Discovery Channel)

Ha valaki, hát Ed Stafford tudna mesélni a kockázatokról, amit a magányos túlélés szakértője meg is tesz az Ed Stafford: Család elszigetelve keretében. A szívós úriember bebizonyította már, hogy a legextrémebb körülmények között is képes életben maradni, de mi a helyzet akkor, ha vele van a felesége és kétéves kisfia is? A családnak Indonézia távoli szigetén kell megpróbálnia dacolni a nehézségekkel, a feladat súlyát pedig nem csak ők érzik át, hanem a decemberre tervezett A vadon legendái főszereplői, Damian Duffy és Matt Hoffman is, akik Staffordékhoz hasonlóan győzedelmeskedni szeretnének a vadon felett, miközben megpróbálnak utánajárni a természet legizgalmasabb rejtélyeinek is.

Expedíció az ismeretlenbe (Fotó: Discovery Channel)

A Discovery Channel nézőit azonban nem csupán új, hanem visszatérő tartalmak is szórakoztatják majd. Szeptemberben feltarthatatlanul jön az Expedíció az ismeretlenbe 6. évada és az Aranyláz a Bering-tengeren 8. szezonja, októberben már a tizedik felvonásához ér az Aranyláz Alaszkában, december folyamán a tizenötödik etappal jelentkeznek az Autókereskedők, a tizennegyedik évaddal pedig visszatér A brit kincsvadász, Drew Pitchard is.