Nagy felháborodást váltott ki, amikor az RTL Klub mindösszesen egy epizód után levette műsoráról a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigrist és a Nagy Ervin nevével fémjelzett A Tanár 3. évadát, így őszig csupán az RTL Most+ szolgáltatáson keresztül érhetőek el, mielőtt visszakerülnének a csatornára. 

Az RTL Magyarország közleménye alapján várhatóan április 27-től újabb nézők számára válik elérhetővé a platform, ugyanis a technikai feltételek teljesülését követően a Vidanet és a PR-Telecom előfizetői is hozzáférhetnek majd az RTL Most+-hoz. A Vidanet esetében legalább Digitális Start csomagra kell beruházniuk azoknak, akik élni szeretnének vele, míg a PR-Telecom esetében az aktiváló kódból elsőként a disztribútor Prémium Plusz csomag előfizetői részesülnek. 

Az RTL Magyarország vezérigazgatója, Vidus Gabriella így nyilatkozott: „Örömünkre szolgál, hogy a Vidanet és a PR-Telecom rendszerében is elérhetővé válik az RTL Most+. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új és exkluzív tartalmat biztosítsunk nézőinknek ezen a felületen is. Vadonatúj saját fejlesztésű sorozatunk, a Mellékhatás következő epizódjai már a tévés premier előtt egy héttel elérhetőek az RTL Most+ platformon. A szintén saját fejlesztésű Apatigris című sorozat és a Tanár 3. évadának hetente felkerülő legújabb epizódjai pedig csak az RTL Most+-on tekinthetők meg.”

Kiemelt kép: A Tanár, RTL Most+, Apatigris (Fotó: RTL Klub)