Január 21-én válik elérhetővé a Spotify, iTunes, SoundCloud és YouTube platformokon egy igazán különleges sci-fi sorozat, méghozzá magyar alkotóktól.

Az Odabenn című hangjáték sorozat a (nem is olyan) távoli jövőben játszódik, amikor is a meddőség egyre növekvő aránya, valamint különböző természeti kataklizmák miatt a Föld egyszerűen élhetetlenné válik. A történet középpontjában a callistói nagykövet fia, Athias áll majd, akinek szembesülnie kell saját fajtája kegyetlenségével, és közben mindent meg kell tennie a túlélésért. A pilot megvalósításán többek között olyan neves színészek és szinkronszínészek munkálkodtak, mint Peller Anna, Rácz Zsuzsanna, Laurinyecz Réka, Köleséri Sándor, Nagy Sándor és Bodor Géza. Emellett olyan feltörekvő, fiatal tehetségek is kölcsönözték hangjukat a karaktereknek, mint Engel-Iván Lili Rebeka vagy Ács Balázs.

Az alkotók szándéka szerint az Odabenn olyan megkerülhetetlen műfaji alapműveket fog megidézni, mint a The Last of Us című videojáték, vagy a nagysikerű HBO-s sorozat, a Westworld.

Kiemelt kép: Odabenn plakát (Fotó: Sorozatwiki.hu)