Ki rejtőzik az álarc mögött? Tizenkét híresség, akik álarc mögé bújnak, és egyedül a hangjukra támaszkodhatunk, hogy megfejtsük kilétüket. Most vasárnap debütál a RTL új műsora, az Álarcos énekes.

Az RTL Magyarország tegnap rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy új műsoruk, az Álarcos énekes most vasárnap már képernyőre kerül. Eredetileg tavaszra tervezték az indulást, azonban a konkurens csatorna, a TV2 egy kísértetiesen hasonló műsorral készült idén, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada címmel, ezért döntöttek a korábbi időpont mellett. Az előrehozott dátum komoly erőfeszítéseket igényelt, de ez nem ment a színvonal kárára – mondta Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese.

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Csobot Adél, Gáspár Laci és Dancsó Péter

Az Álarcos énekesben fellépő tizenkét álarcba bújt énekes kiléte nem csak a nézők előtt marad rejtve. Rendhagyó módon itt nem zsűrik pontozzák az énekeseket, hanem négy nyomozó próbálja kitalálni azt, hogy kik rejtőzhetnek a maszkok mögött: Csobot Adél, Sebestyén Balázs, a YouTube-ról ismert Dancsó Péter és Gáspár Laci. A műsort Istenes Bence fogja vezetni, aki egyben a házigazda szerepét is betölti.

Az Álarcos énekes vasárnaponként 19 órától lesz látható az RTL Klubon. A TV2 még nem hozta nyilvánosságra, hogy mikor kerül képernyőre a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című műsor.