Az RTL Klub 2019 első napján indította el a Drága örökösöket, az utóbbi évek legsikeresebb új magyar napi sorozatát, amely ősszel már a második szezonjával került képernyőre. Az RTL Klub pedig nem változtat a bevált formulán és az új évtized első napját is egy vadonatúj saját gyártású sorozattal, a Bátrak földje premierjével avatják fel. Ha pedig ez nem lenne elég, a januári kínálatukban négy magyar széria is helyet kapott, melyek közül három minden hétköznap adásba is kerül majd.

A csatorna délutáni kínálata csak minimálisan változik. 2020 januárjától is Az én kis családom (15:55) című török sorozat, valamint a Barátok közt (17:05) epizódjai vezetik fel a főműsoridőt, de mindkét produkció egy picit korábban kezdődik majd, mint azt megszokhattuk. Az RTL Híradó (18:00) és a Fókusz (18:55) kezdése nem módosul, azonban a magazinműsor az eddiginél pár perccel rövidebb lesz. Ennek köszönhetően a Drága örökösök, mely január 2-án kezdi harmadik évadát, minden hétköznap 19:45-től lesz látható. A falus napi sorozat után, 21 órától kerül adásba a Bátrak földje című új, kosztümös magyar telenovella. Az este zárása pedig a Barátok közt ismétlése lesz, amelyet 22:10-től láthat a közönség.

Hétvégente sem maradnak magyar tartalom nélkül azon tévézők, akik az RTL Klubra kapcsolnak, ugyanis január 11-től folytatódik új részekkel A mi kis falunk negyedik évada. A pajkaszegi kalandok fergetes epizódokkal a szokott időben, szombatonként 20 órakor kerülnek képernyőre.

Kiemelt kép: RTL Magyarország