A TV2 Csoport szórakoztató csatornájának műsorán több klasszikus komédia is megtalálható. Ilyen az Egy rém rendes család, a Csengetett, mylord? vagy éppen a Halló, halló!. Augusztus 6-tól kezdődően egy újabb retró produkcióval bővül a kínálat, ugyanis hétfőtől péntekig dupla résszel lesz látható a Humor+-on a Cheers.

A közel 300 epizódot megélt sorozat 1982 és 1993 között volt képernyőn az Egyesült Államokban és olyan színészek számára hozta meg az országos ismertséget mint a főszereplőt alakító Ted Danson, Woody Harrelson, Kelsey Grammer vagy Kirstie Alley. A sorozat a Cheers nevű bárban játszódik, ahol a törzsközönség és az ott dolgozók cseppet sem unalmas életét és sztorijait ismerhetjük meg.

A Cheers hazánkban az évek során több csatorna műsorán is látható volt, legutóbb a Story4-en, 2011 és 2013 áprilisa között. A több díjat is nyert komédia tehát öt év szünet után tér vissza a hazai képernyőkre. Az első része augusztus 6-án 14.15-kor lesz látható a Humor+-on, majd 7-től kezdve minden hétköznap 13 óra 40 perctől dupla epizódot vetítenek belőle. A sorozat a Christine kalandjai című komédia helyére érkezik, a második magyar szinkronnal, melyben Széles Tamás és Zakariás Éva a két főszereplő hangja.

Kiemelt kép: Humor+