December 12-én hazánkban is befejeződik a TV2 nagy sikerű, naponta sugárzott török sorozata, az Anya. A csatorna eddig minden kifutó széria helyére egyből behozta a következő újdonságot, most azonban picit várnia kell a műfaj rajongóinak. Az Anya “helyére érkező” következő török sorozat, a Remények földje ugyanis csak 2020-ban indul el vélhetően amiatt, mivel karácsonykor minden évben, így most is teljes napot érintő ünnepi műsorkínálat lesz érvényben.

Habár a Remények földje premierje még odébb van, a TV2 már elkészített hozzá négy előzetest, amely nem csak kedvet csinálhat a sorozathoz, de megláthatjuk benne, milyen stílusú produkcióra számíthatunk és ízelítőt kapunk a magyar szinkronhangokból is. Felcsendül többek között Kovács Nóra, Galambos Péter és annak a Szatory Dávidnak a hangja is, aki a nemrég indult Az én kis családom és a Fogd a kezem főszereplőinek kölcsönzi a hangját.

A sorozat történetéről korábbi cikkünkben írtunk részletesen, ide kattintva elolvashatjátok, amit tudni érdemes az új, Törökországban jelenleg is nagy sikerrel vetített drámáról.

Kiemelt kép: A Bir Zamanlar Cukurova plakátja, részlet