Az RTL Klub húsz éve indult szappanoperája, a Barátok közt folyamatosan változik, hol a történet szálait és a karakterek sorsait szövik ügyesen az írók, hol pedig újabb szereplőkkel teszik izgalmasabbá a Mátyás király tér lakóinak életét. Az elmúlt hónapokban több új figura is megjelent a sorozatban, és olyan színészek érkeztek mint például Takács Kati, vagy a szinkronszerepeikről is ismert Zsurzs Kati és Szabó Máté. Az új szereplők sora ma este tovább bővül, méghozzá egy fiatal tehetséggel.

A ma este, 21:05-kor kezdődő Barátok közt epizódokban tűnik fel először a Mátyár király téren Hámori Eszter és a 2014-ben elhunyt Bajor Imre lánya, Bajor Lili, aki idén szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész szakán. Lili a Varga Izabella alakította dr. Balogh Nóra szerelmének, Leventének (Karalyos Gábor) a volt barátnőjét játssza a szappanoperában – számolt be a hírről a Blikk.

Berényi Miklós (Szőke Zoltán) és Eszter (Bajor Lili) a Barátok köztben (fotó: UFA Magyarország)

“Eszter rendkívül életvidám, cserfes lány, egy picit szerintem hasonlít is rám a karaktere, én is ilyen életigenlő ember vagyok” – árulta el lapnak a színésznő, aki márciusban csatlakozott a Barátok közt stábjához. “Szeptembertől újra forgatok, aminek nagyon örülök. Nagy kihívást jelent számomra egy ilyen filmes produkcióban dolgozni, mert nagyon pörgős, napi sorozat lévén nincs végtelen idő a felvételekre, úgy érzem, sokat tanulok majd itt.”

Bajor Lili nem csak rövid időre tűnik fel a Mátyás király téren, Szerencsés Gabriella, a sorozat kreatív producere a Blikknek elárulta, hogy nagyon elégedettek voltak a színésznővel, nagy terveik vannak vele és a továbbiakban is számítanak rá.

Kiemelt kép: Jelenet a Barátok köztből (fotó: UFA Magyarország)