Április 29-én, a Drága örökösöket váltva indult az RTL Klubon A Konyhafőnök legújabb évada, ami minden korábbi szezont egybevetve már a tizenegyedik etapja a formátumnak. Készült celebes és junior változata is, idén tavasszal azonban ismét visszatértek a civil versenyzős évadhoz, amely ugyan nem teljesít rosszul a nézettségi versenyben, a vele egy időben látható TV2-s vetélkedő, a Bezár a bazár! több alkalommal is le tudta győzni a gasztrorealityt. A Konyhafőnök az utolsó hetekre rendszerint mindig megerősödik, így várhatóan a döntő adásokat is sokan követik majd figyelemmel.

Fotó: RTL Klub/Tulok András, Tuba Máté

A június 3-án induló Döntő hétre Rácz Jenő négy versenyzője is bejutott, míg Sárközi Ákosnak csak két konyhafőnök-aspiránsa maradt a végső összecsapásra. Jerkovics Bogi, Esiler Zsolt, Forási Ákos, Luu Trong Vinh, valamint Bakos Gergő és Jankó Patrik küzd meg egymással a 10 millió forintos főnyereményét, és a 11. konyhafőnök címért. A Séfek csatájának első fordulóját tavaly Rácz Jenő nyerte, vajon idén revansot vesz Sárközi Ákos? Június 7-én, 19:35-től kiderül a fináléban az RTL Klubon.

A Konyhafőnök váltásaként június 10-én elindul a Megtörve, az RTL Klub vadonatúj török sorozata, a Kivanc Tatlitug főszereplésével készült akció-krimi, melynek magyar hangjairól ide kattintva olvashattok.

Kiemelt kép: RTL Klub/Tulok András, Tuba Máté