A héten érkezett a nagy hír, miszerint saját gyártású napi sorozatot mutat be ősszel a VIASAT3. Ezzel az MTVA, az HBO, az RTL Klub és a TV2 mellett egy újabb csatornán lesz látható hazai széria. A tévéadót működtető Sony Pictures Television Networks CE azonban nem állt itt meg, és a napi produkció mellé egy teljesen saját fejlesztésű, új epizódokkal majd hetente jelentkező szériát is készítenek.

A VIASAT3-ra 2019 elején érkező tízrészes új magyar sorozat Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak színház és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) közreműködésével készül. A teljes mértékben hazai fejlesztésű széria forgatása augusztusban indul, a gyártója pedig a Survivor tavalyi és idei évadát, valamint A Tanárt is készítő Paprika Studios lesz. Az egyelőre még cím nélküli produkció főrendezője az utóbbi évek legnagyobb mozis sikerét elérő Kincsemet is rendező Herendi Gábor lesz, aki sorozaton legutóbb 2011-ben, a Társas játékon dolgozott.

„Két igazán különleges saját gyártású sorozatunk előkészítésén vagyunk túl, és kétségtelen, hogy a VIASAT3 fennállása óta példátlan mennyiségű gyártásnak, mozgalmas forgatási időszaknak nézünk elébe idén nyáron. Büszkén mondhatjuk, hogy ezzel a két színvonalas szuperprodukcióval a csatorna felkerül a minőségi fikciós sorozatgyártás térképére” – mondta Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője.