Nemrég leplezte le az RTL Klub az új műsorát, a Friderikusz Sándor műsorvezetésével készülő Életünk története – sztárpárok jövőutazása című talkshow-t, amelyben minden epizódban ismert emberek lesznek a vendégek: házastársak, szerelmespárok és testvérek, akik mesélnek a múltjukról, jelenjükről és jövőjükről. Az első adásban Csobot Adél és Istenes Bence fognak szerepelni, később pedig többek között Nagy Ervin és Borbély Alexandra duóját is láthatjuk majd. 

A Blikk információi alapján azonban néhány rész után leálltak a műsor felvételei, mivel a stábból többen is elkapták a koronavírust. Az RTL Magyarország sajtóosztálya a következő közleményt küldte el a lapnak: “A kialakult vírushelyzetet a mindennapok részének tekintjük, így a produkciók felkészülnek az ebből adódó helyzetek kezelésére. Az Életünk története című jövőutazó talkshow Covid–19-fertőzés miatti ideiglenes leállása nem veszélyezteti a műsor képernyőre kerülését. A szükséges egészségvédelmi intézkedéseket a műsor gyártója megtette, és a jövőben is eszerint folytatódnak majd a munkálatok.”

Ez azonban az Életünk története elindulását nem fenyegeti, így az érdeklődők továbbra is november elsején, 21:20-kor láthatják majd az RTL Klubon az első adást. 

Kiemelt kép: Friderikusz Sándor (Fotó: RTL Klub)