Július végén derült ki, hogy A mi kis falunkat, melyből eddig két, egyenként nyolc részes évadot láthatott a közönség, idén a korábbiaknál jóval tovább forgatják. Ezúttal ugyanis 17 epizódot rögzít a stáb, azaz kétszer annyit, mint eddig összesen. Azt azonban még nem tudni, milyen bontásban és mikor kerülnek adásba az új részek, az viszont biztos, hogy ez a fajta hosszabbítás nem lesz egyedülálló.

A SorozatWiki írta meg, hogy a 2015-ben indult Egynyári kaland című ifjúsági sorozat új, sorban már a negyedik évada az eddigi 6-6 rész helyett már 8 epizódból fog állni. A szériát gyártó cég ügyvezető igazgatója, Helmeczy Dorottya a híroldalnak megerősítette a hosszabb évad tényét, valamint elárulta, hogy mindegyik kedvelt szereplő visszatér. Új emberként csatlakozik Fehér Dániel (Kornél) és egy rész erejéig Szabó Győző is feltűnik majd, aki saját magát fogja alakítani.

Az új részek író-rendezője ismét Zomborácz Virág, társrendezője pedig Akar Péter. A forgatás jelenleg is zajlik, a szereplők pedig a budapesti “kitérő” után visszatérnek a Balatonhoz.