Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc után, a kiegyezés idején, 1865-ben játszódó kosztümös telenovellát láthatnak hamarosan az RTL Magyarország csatornáinak nézői. A Barátok közt alkotója, Kalamár Tamár nemrég az Oltári csajokkal bebizonyította, hogy nem csak a szappanoperák, hanem a telenovellák műfaja is közel áll hozzá. A nagy sikerű napi produkció után újabb fába vágta a fejszéjét, méghozzá egy történelmi korban játszódó széria elkészítésével.

A Bátrak földje címet viselő telenovella “egy szerelmi “négyszögről” szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért” – írják az ismertetőben.

A 2020-ban képernyőre kerülő sorozat főszerepében Szász Júlia, Bárnai Péter, Litauszky Lilla, Kenderes Csaba, Ilyés Róbert, Jaskó Bálint, Fodor Annamária, Tóth Ildikó, Takács Nóra Diána, Csőre Gábor és Spolarics Andrea is látható lesz.

Kiemelt kép: RTL Magyarország