Bár ezekben a pillanatokban is folynak a tárgyalások a felek között, jelenleg úgy tűnik, hogy január elsejétől a Digi kínálatából kikerülnek az AMC Networks International által hazánkban üzemeltetett tévécsatornák, mint amilyen a névadó AMC, a Spektrum, a Film Café, a TV Paprika, a CBS Reality, a Sport 1 és 2, illetve a gyermekeknek szóló Megamax és a Minimax is (kivéve a Spektrum Home-ot, ott tovább tart a szerződés). 

Az AMC Facebookon számolt be róla, hogy ők is nemrég értesültek erről az egészről, azonban ha a csatorna eltűnik a Digi kínálatából, akkor az előfizetőket olyan sorozatoktól is megfosztják mint a Fear the Walking Dead, a Preacher, a Better Call Saul, a Terror vagy éppen a NOS4A2, amelyek új évadai ráadásul jövőre indulnának (és akkor a sportcsatornák közvetítéseiről, a főzőadó sztárséfjeiről vagy a gyermekműsorokról még szó sem esett). Az AMC éppen ezért azt kéri az előfizetőktől, hogy hallassák a hangjukat és jelezzék a Diginél, hogy mit szeretnének.  

A Digi Facebook oldalának kommentjei alapján sokan keresik is az illetékes ügyfélszolgálatot, akik igyekeznek megnyugtatni minden érdeklődőt, hogy folyamatban vannak a tárgyalások. Titeket hogy érintene, ha az AMC csatorna-portfóliója eltűnne a Diginél?