Egészen különös, talán hazai tévétörténeti pillanatnak lehetünk hamarosan szemtanúi. Az Aranyélet első évada, mely egy fizetős kábelcsatornán volt látható, ősztől egy országos lefedettségű tévéadón is bemutatkozik. A TV2 ugyanis szeptember 23-tól, vasárnap esténként képernyőre tűzi az HBO, tehát egy kvázi “konkurens” tévécsatorna saját gyártású, hazai sorozatát. A nagy sikerű, kritikailag is elismert dráma TV2-s premierjével azonban előáll még egy különleges helyzet.

Fotó: TV2

A széria női főszereplőjét ugyanis az az Ónodi Eszter alakítja, aki látható a TV2 saját gyártású dramedyjében, a Korhatáros szerelemben, melynek ősszel érkező második évadára is visszatér. Emellett pedig ő lett a főszereplője a csatorna vadonatúj vígjátéksorozatának, a Bogaras szülőknek. Így a TV2-n ősszel képernyőre kerülő mindhárom hazai szériában fontos szerepet alakít a Katona József Színház színművésznője, Ónodi Eszter.

Az Aranyélet harmadik és egyben befejező évfolyama idén október végén indul az HBO-n és az HBO GO-n, így azzal, hogy egy országos lefedettségű csatornán is bemutatják a sorozatot, elég jó reklámot kap a produkció.