Aki kilenc évadon keresztül szívén viselte a zombiapokalipszis közepén túlélni vágyó karakterek sorsát, az bizonyára nagyon fog neki örülni, hogy a The Walking Dead következő, szám szerint tizedik szezonja is látható lesz a magyar tévéképernyőkön, méghozzá a világpremierrel egyidőben. 

Az RTL Spike október 7-én, hétfőn hajnalban, 04:30-kor tűzi műsorára a legelső epizódot angol nyelven, magyar felirattal kísérve (október 7-én, 22:00-kor szinkronos változatban is megismétlik), a többi részt viszont már szinkronosan nézhetik majd a rajongók hétfőnként 22:00-től. 

A Robert Kirkman képregényén alapuló sorozat legújabb etapjában Darylnek (Norman Reedus), Carolnak (Melissa McBride), Michonne-nak (Danai Gurira) és a többieknek a halálos Suttogókkal gyűlik meg a bajuk, velük kapcsolatban pedig bemutatkozik egy új karakter is Thora Birch (Amerikai szépség) megformálásában, aki a Suttogók Alfájának hívét, Gammát kelti életre. A 10. évad nyitóepizódját a négyszeres Emmy-díjas Greg Nicotero rendezte, aki eddig a maszkmunkákról gondoskodott, így bizton számíthatunk rá, hogy drámából, feszültségből és horrorból az új szezonban sem lesz hiány.