Bemutatták a Come Away című film előzetesét, amelyben végre ismét látható lesz Angelina Jolie. A színésznő ezúttal egy anyát fog alakítani, gyermekei pedig az az Alice és Peter lesznek, akiket Csodaországból, illetve Pán Péterként ismerünk.

A film előzetese alapján arra következtethetünk, hogy a cselekmény középpontjában a halott fiuk miatt gyászoló család áll majd. Testvérük halálának feldolgozása komoly feladatot jelent Alice és Peter számára, akik mindketten gyógyulás helyett a saját képzeletbeli világukba menekülnek, ahol különböző kalandokat élnek át. A két név nem hiába ismerős, hiszen ahogy halad a történet, kiderül, hogy az általunk a Lewis Carroll-regényben ismert Alice-ról és Pán Péterről van szó. Csodaország és Sohaország is a két gyerek saját képzelete, ahol a tragédiával nem kell szembenézniük.

A történetben Angelina Jolie karaktere, Rose is ki fog bontakozni, mint a két testvér és az elhunyt fiú anyja. Jolie párját David Oyelowo fogja alakítani. A film rendezője Brenda Chapman, aki már korábban is közreműködött Disney filmekben. A magyarországi premierről még nincs információ, azonban az angolszász területeken november 13-án lesz először látható a film.

Kiemelt kép: Részlet a Come Away című film előzeteséből (Fotó: Filmtekercs)