Rowan Atkinson világhírű karaktere harmadjára is visszatér a mozivászonra, ám ezúttal nem élőszereplős formában. Mr. Bean harminc éves pályafutása alatt elkészülhet az első animációs film, amelyhez természetesen Atkinson fogja adni a szinkronhangot.

„Mr. Bean-t játszani stresszes és kimerítő.” – mondta leghíresebb karakteréről Rowan Atkinson, aki több mint három évtizede szórakoztatja a közönséget Bean-ként. Az eredeti szitkom (1990-1995) után két filmben is viszontláthattuk a mókás, angol alakot, majd 2002 és 2019 között elkészült a 130 részes animációs sorozat is. Atkinson a Radio Times-nak adott interjújában elmondta, hogy a karaktert sokkal egyszerűbb szinkronizálni, mint eljátszani, és hogy legszívesebben többé már nem is alakítaná. Azt viszont a színész is elismeri, hogy Mr. Bean méltán lett népszerű figura, hiszen nagyrészt a vizualitásra épülő humora világszerte szórakoztató az emberek számára.

Azt még nem lehet tudni, hogy az első Mr. Bean animációs filmet milyen platformon tudjuk majd elérni, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.