Nyár elején jelentette be az RTL Magyarország, hogy a pár hónappal ezelőtt teljesen megújult, ingyenesen használható online tartalomszolgáltató platformján, az RTL Most!-on két, vadonatúj csatornát indítanak. Az egyikkel a romantikus szériák rajongóit, míg a másikkal a szórakozni vágyó közönséget szeretnék kiszolgálni.

Augusztus 1-jétől pedig már elérhetővé is váltak ezek az online “tévécsatornák”. Az RTL Most!-on helyet kapó SzeressMost! kínálatában a saját gyártású sorozatok, mint az Oltári csajok vagy a Barátok közt mellett, számos külföldi produkció is megtalálható. A felhasználók visszanézhetik a Borostyán, a Árva angyal, az Elif – A szeretet útján vagy például a Szulejmán korábbi epizódjait is.

A humor kedvelői pedig a NevessMost! felületét böngészve találhatnak maguknak szórakoztató tartalmakat. A saját műsorok, mint a Kész átverés! vagy a Showder Klub mellett felkerült a platformra több, nem RTL Klubos hazai produkció. Elérhetővé váltak a Comedy Centralon látható Comedy Club, a Susogós mackók és a Készhelyzet adásai is. A két új csatorna indulásával ötszáz új tartalmi elemmel bővült az RTL Most! kínálata.

Kiemelt kép: Jelenet az Oltári csajokból (fotó: RTL Magyarország)