Augusztus 24-től, hétköznap esténként a Mintaapák után jelentkezik majd a TV2 vadonatúj gasztro-realityje, a Love Bistro, amelyben tizennyolc sztárpár mérkőzik meg egymással, és tagjaik tesznek róla tanúbizonyságot, hogy mennyire jól tudnak együttműködni, megosztani a feladatokat. Egy kétfős “zsűri” fogja a munkájukat ízekre szedni: az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában országszerte ismertté vált Bernáth József séf és Baracskay Angéla cukrászséf lesznek az ítészek. 

A TV2 közleménye alapján a Love Bistro versenyzői klasszikus, de újragondolt bisztró-ételeket készítenek majd, a feladatok pedig elsősorban a “párkapcsolati dinamikára, bizalomra és az együttműködésre épülnek”, de fontos szerepet játszik az idő is, ugyanis licitálni is lehet majd.

A fődíj az év bistro tulajdonosa cím mellett 5 millió forint, akik pedig megküzdenek ezekért, azok a következő párosok: Cinthya Dictator és Molnár Tomi, Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert, Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett, Dobó Ági és Kis Csaba, Eke Angéla és Budavári Balázs, Ember Márk és Antóci Dorottya, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Kökény Attila és Aranka, Molnár Tibi és Gáfor Délia, Oláh Gergő és Niki, Dr. Panyik Anita és Keresztessy Márk, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, Pribelszki Norbi és Maja, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tücsi és Sofron István, Szegedi Fecsó és Kiss Vivi, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter.

Kiemelt kép: Baracskay Angéla és Bernáth József a Love Bistro séfei (Fotó: TV2)